Åsa Lundström

Land: Sverige
Sport: triatlon

Det handler ikke bare om å være i god form. Også væsketilførsel, ernæring samt mentale og strategiske aspekter har stor innvirkning på prestasjonene under en triatlon. Ironman World Championship arrangeres på Hawaii, der det er 35 plussgrader og 85 % luftfuktighet. Disse faktorene gjør denne konkurransen enda mer utfordrende.

Jeg har alltid vært interessert i ernæring og en sunn livsstil, men interessen for ernæring økte etter hvert som jeg ble en bedre idrettsutøver. Jeg innså hvor viktig ernæring er for å forbedre både konkurranseresultater, trening og restitusjon.

Ernæring er avgjørende for min generelle yteevne. Når du konkurrerer i rundt 9 timer, er riktig ernæring og væsketilførsel vesentlig for å klare å nå målstreken. Jeg fikk gleden av å prøve Herbalife Nutrition produkter under en treningsleir før verdensmesterskapet i 2016. Etter å ha brukt produktene i en kort periode følte jeg at Rebuild Strength var et ypperlig tilskudd for meg. Kombinasjonen av Prolong og Hydrate er perfekt for lange løpeturer og sykkelturer i varmen.

Siden jeg har opptil 4 treningsøkter hver dag, er jeg veldig opptatt av ernæring. Jeg er nøye med hva jeg spiser før og etter trening, slik at jeg øker kvaliteten på treningsøktene både i dag og i morgen. Jeg bruker Formula 1 Sport og Rebuild Strength til dette. Til kortere treningsøkter bruker jeg CR7 Drive, og til lengre økter er Prolong fantastisk. I tillegg drikker jeg LiftOff.

I mitt ernæringssamarbeid med Herbalife Nutrition er målet å oppnå et optimalt kosthold som øker kvaliteten på alle områder som påvirker prestasjonene mine. Ikke bare under selve konkurransen, men også for å optimalisere kvaliteten på treningsøkter, restitusjon, søvn og generelt velvære.

Følg Åsa på Facebook og Instagram