Cristiano Ronaldo

CR7 gjør drømmen til virkelighet
Cristiano Ronaldo
CR7 hever spillet med eliteernæring
Cristiano Ronaldo
Hindringer eksisterer kun så han kan overvinne dem
Cristiano Ronaldo
CR7 gjør drømmen til virkelighet

Fotballstjernen Cristiano Ronaldo, som blir sponset av Herbalife, snakker om hvordan han begynte å spille fotball som barn. Alle i Ronaldos familie elsket fotball, og han vokste opp med å spille fotball i gatene sammen med venner. Ronaldos far jobbet i en fotballklubb, og en dag spurte han sønnen om han ønsket å komme og spille mens hans jobbet. Fra den dagen av kom Ronaldo, trente og fikk hjelp av faren. Han likte å være en del av et lag, og han spilte fotball fordi det var morsomt. Ronaldo forsto at han var annerledes enn de andre spillerne, men han trodde ikke at han en dag skulle spille profesjonelt. Etter tre eller fire år begynte han likevel å tenke på hvilke profesjonelle fotballag han kunne tenke seg å spille for. Han likte å se på fotballspillernes innmarsj på fotballbanen og så mange fotballkamper, og hans drøm om å bli en profesjonell fotballspiller ble stadig sterkere.

CR7 hever spillet med eliteernæring

Fotballstjernen Cristiano Ronaldo sier at han ikke var spesielt opptatt av ernæring i sin ungdom. Hovedmotivasjonen var å ha det morsomt. Det var først senere at han innså hvor viktig ernæring er. Ronaldo ser på kroppen sin som et våpen som gir ham en fordel overfor de andre fotballspillerne. Han mener at restitusjon etter trening og fotballkamper er helt nødvendig for å kunne prestere. Derfor samarbeider han med Herbalife. Ronaldo forteller at hvis han ikke trener og gir riktig drivstoff til kroppen sin, så vil han ikke være den beste. Og det er ingen tvil om at Ronaldo ønsker å være den beste.

Hindringer eksisterer kun så han kan overvinne dem

Fotballstjernen Cristiano Ronaldo, som er sponset av Herbalife, forteller at farsrollen er en drøm som har blitt til virkelighet. Han finner stor glede i å gi sin sønn råd, frakte ham til skolen og være glad i ham. De rådene han gir sønnen er å tro på seg selv, jobbe hardt og følge sine drømmer. Ronaldo forteller dessuten sønnen at hvis han ønsker respekt fra andre, så må han også respektere dem. Ronaldos karriere frem til nå har handlet om å presse seg selv til det ytterste for å oppnå resultater. Han liker å leve i nuet og bekymrer seg ikke for fremtiden, fordi han er sikker på at den vil bli god. Ronaldo mener at han er der han skal være rent fysisk, og han ser frem til å fortsette med fotball.