Julia Roth

Land: Sverige

Sport: Golf

«Golf er en skikkelig kul sport hvor det alltid er rom for forbedringer. Det er sjeldent dager når jeg konkurrerer hvor jeg føler at jeg gjorde alt 100 % riktig. Du kunne alltid truffet et slag litt bedre, eller du kunne greid en putt til når du er ute og spiller. Det er det jeg virkelig elsker med denne sporten og det er absolutt min motivasjon å bli bedre enn jeg var i går.»

På dette nivået er golf en veldig mental sport. Alle som jeg spiller mot eller konkurrerer mot er gode golfere og kan slå golfballen. Men når alt kommer til alt handler det virkelig om din mentale styrke. Du er på egen hånd der ute. Det er du som slår ballen og du har ikke noen andre å skylde på bortsett fra deg selv. Det er viktig å oppnå mental ro og fokusere på gode tanker. Svingen endrer seg ikke over natten men det kan det mentale aspektet ditt gjøre og du er den som kan gjøre noe med det. Folk synes ikke at ernæring er særlig viktig for golfere. Men jeg vet at god ernæring utgjør en enorm forskjell. I turneringer er vi på banen og spiller i 5-6 timer.

Der trenger man et ordentlig skarpt sinn og hode, noe som betyr at det er ekstremt viktig å spise og drikke de riktige tingene før, i løpet av og etter rundene. Jeg ser altfor mange golfere som ikke passer på ernæringen sin og dette svekker dem over tid. Jeg har alltid vært oppmerksom på ernæring og hva jeg spiser. På grunn av manglende kunnskap og erfaringer har jeg ikke forstått kroppen min og dens behov før de siste to årene, slik at jeg er i stand til å være den beste versjonen av meg selv på og utenfor golfbanen.

Jeg ble introdusert til Herbalife Nutrition gjennom et Herbalife-medlem som hjalp meg fra dag én. Han forklarte og viste meg hvorfor jeg trengte å bruke Herbalife Nutrition og hva det ville gjøre med meg som en profesjonell idrettsmann. Jeg elsker H24-produktserien. CR7 er en nødvendighet for meg på banen mens jeg spiller. Jeg starter alltid dagene mine med en shake, og Rebuild Strength er noe jeg drikker rett etter treningsøktene og turneringsrundene mine for rask restitusjon. Jeg kunne heller ikke gått en dag uten Aloe Vera Mango, som er skånsom for magen.

Følg Julia Roth på Facebook