Meeri Räisänen

Land: Finland

Sport: Ishockey-målvakt

Ishockey er en lagsport der du trener, spiller og har det gøy med andre. Det er en fartsfylt sport og ingen kamp er lik, du kan alltid bli bedre, både mentalt og fysisk. Ishockey regnes som en av de hardeste sportene i verden og du må mestre teknikken på skøyter, skyte og forholde deg til andre spillere på isen.

Det er en sport som spilles på vinterstid, på sommeren er de fleste skøytebanene stengt og det er årstiden for å forbedre fysikken din. Da jeg var femten år startet jeg å fokusere på ernæring, ettersom det er viktigere i min sport å spise mye enn lite. Jeg ble introdusert for Herbalife Nutrition via en god venn som bruker produktene. Dette vakte interessen min, men siden jeg ikke spiller profesjonelt og ikke får betalt for sporten min, hadde jeg ikke råd til dem. Hun fortalte meg om Athlete Sponsorship-programmet, som jeg valgte å bli en del av.

Mine favoritt Herbalife Nutrition produkter er H24 Rebuild Endurance, H24 Rebuild Strength og proteinbarene med sitrussmak. Jeg bruker Rebuild hver dag for å restituere fra treningene, og proteinbaren er en velsmakende snack. Jeg bruker kosttilskuddene tre ganger om dagen for å få ekstra fiber, Omega-3 fettsyrer, vitaminer osv. Jeg bruker Formula 1 hvis jeg ikke får tak i mat med en gang, Rebuild rett etter treningene mine og proteinbarer som snack. I samarbeidet mitt med Herbalife Nutrition, er målet mitt å oppnå raskere restitusjon, og tilføye kvalitet til treningen min – samt forbedre den generelle ernæringen min.

Følg Meeri på Facebook

Profesjonelle prestasjoner:
Europamestere 2015
Womens Worlds Bronse 2015
Vinter-OL i Sotsji 2014
Olympiske Leker Bronse 2018