Toni Piispanen

For Herbalife Nutrition-sponsede rullestol-løper Toni Piispanen, er det omtrent 20 meter inn i et løp når han begynner å bli skikkelig spent. Hvorfor? «Fordi det vanligvis er da jeg først legger merke til at konkurrentene mine ligger bak meg», sier han. Det er denne vinnerholdningen, aggressive drivkraften og optimismen som har hjulpet med å drive Piispanen fram til de høyeste nivåene i sporten, inkludert hans største seier hittil, som var å ta gull i den internasjonale konkurransen i London i 2012. Som en av Finlands mest erfarne idrettsutøvere, er det ingen tvil om at hans vei til suksess har vært styrt av utrolige utfordringer og hardt arbeid.

I 1993, deltok Piispanen i et karateshow da han ble utsatt for en ryggmargsskade som gjorde han handikappet. Siden han ikke var en som lot slike hindringer stoppe han, har han likevel, på en modig måte, startet på nytt igjen som en rullestolrugby-utøver, og har konkurrert med gode resultater i 15 år. Den aggressive sporten har elementer fra rugby, hockey, basketball og volleyball. Det er et spill som spilles av konkurrenter med fysiske funksjonshemninger som inkluderer minst noe funksjonstap i minst tre lemmer og krever bruken av en rullestol. I 2008, med trangen til å igjen utfordre seg selv, startet Piispanen med rullestolkjøring.

«Det som trakk meg mot sporten var at jeg alltid hadde vært rask og drømte stort», sier han. «Jeg hadde en mulighet til å prøve rullestolkjøring mens jeg spilte rugby og innså at jeg potensielt kunne bli den beste i verden hvis jeg gikk 100 % for det. Det er fortsatt det som motiverer meg. «Motivasjon er viktig i rullestolkjøring, ettersom sporten har mange unike utfordringer. «Du må virkelig være i stand til å generere kraft fra kroppen og kanalisere den kraften i riktig retning», sier han. «Det tar tusenvis av timer med trening å perfeksjonere. Du må også være i stand til å tilpasse deg alle slags værforhold, slik som regn og vind, og bruke en rekke utstyr som kreves for ulike forhold.»

Nøkkelen til Piispanens trening og innsats er høykvalitetsernæring. Helt siden ulykken hans, har han fulgt godt med på hvilke og hvor mange kalorier han spiser. Da han startet å konkurrere igjen, innså han at han trengte mer fra ernæringen, spesielt på det profesjonelle nivået.

«Jeg må være sunn til alle tider, slik at jeg kan trene så mye som behøves», sier Piispanen. «Jeg må også restituere godt fra treningsøktene mine, slik at jeg føler meg sterk når jeg tar neste økt.» Med alle merkene innen kosttilskudd som er på markedet i disse dager, sier Piispanen at han velger Herbalife Nutrition ®-produkter fordi han kan stole på at de styrker prestasjonene hans i tillegg til at de smaker godt.

I tillegg er produktserien Herbalife24® testet av National Sanitation Foundation (NSF), International, en uavhengig, offisielt godkjent organisasjon. NSFs Sertifisert for Sport®-merkingen på enkelte Herbalife®-produkter garanterer at de har blitt grundig testet for kvalitet og har en minimal risiko for å inneholde forbudte stoffer.

Piispanen starter hver dag med Herbalife Nutrition ® Formula 1 Healthy Meal Nutritional Shake Mix med vaniljesmak. Han bruker en rekke Herbalife24®-produkter, avhengig av sin nåværende trenings- og konkurranse-diett. Han liker spesielt Herbalife24® Restore. «Restore gir meg muligheten til å bekjempe treningsindusert betennelse og føle meg godt restituert neste dag», sier han. Han supplerer også daglig med Herbalife® Formula 2 Multivitamin Complex.

Siden 2013 har Herbalife Nutrition sponset Piispanen, og beviser gang på gang at han er en eksepsjonell ambassadør for Herbalife Nutrition. Han fortsetter å aktivt fremme sitt forhold med Herbalife Nutrition og hjelper med å gjøre Herbalife Nutrition synlig for både nasjonale og internasjonale sportsentusiaster. Herbalife Nutrition er stolte av å gi han den støtten han trenger for å oppnå sine største mål.

Følg gjerne Toni på Facebook og Instagram